Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Eurospin i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Banana samo 5.90 kn
 • Italiano tvardi sir samo 6.90 kn
 • Kuhinjski robot  samo 449.00 kn
 • Blender za smoothie samo 229.00 kn
 • Indukcijska ploča samo 299.00 kn
 • Stolni roštilj samo 299.00 kn
 • Punjeni Njoki Gorgonzola samo 12.98 kn
 • Lazanje Bolognese samo 16.49 kn
 • Bakalar Bijelo samo 11.00 kn
 • Dimljeni Svinjski vrat samo 7.99 kn
 • Tjestenina spagetti samo 4.99 kn
 • Tofu Bio samo 9.99 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Eurospin.

 

Eurospin
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Eurospin
2 ruj., 2021 - 8 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Eurospin
5 kol., 2021 - 11 kol., 2021
Promotion thumbnail
Eurospin
29 srp., 2021 - 4 kol., 2021
Promotion thumbnail
Eurospin
8 srp., 2021 - 14 srp., 2021

Trgovina

Talijanski lanac trgovina Eurospin specijalizirao se za prodaju svakodnevnih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po najnižim cijenama. Niske cijene dodatno se snizuju tjednim akcijama kao što i prenosi Eurospinov katalog. Najveća odlika i prednost ovih trgovina prodaja je isključivo vlastitih robnih marki. Upravo taj način poslovanja osigurava kupcima najveće uštede i kvalitetne proizvode. U Hrvatskoj je trenutno otvoreno 7 poslovnica u kojima možete pronaći više od 2 500 proizvoda. Osim prehrambenih proizvoda poput mliječnih, mesnih, delikatesnih i pekarskih proizvodima, u asortiman Eurospina ubrajaju se i artikli za kućanstvo, tekstil, uradi sam i slično.

Povijest

Uvidjevši potrebu za još većom uštedom kupaca, četiri su talijanska maloprodajna poduzetnika osnovala Eurospin 1993. godine. Namjera je bila otvoriti prodavaonice prehrambenih i neprehrambenih proizvoda vrhunske kvalitete po nevjerojatno niskim cijenama uz dodatne tjedne akcije koje donosi aktualan katalog.. Kako bi u tome uspjeli, odlučili su u svoje trgovine plasirati isključivo vlastite robne marke, bez ijedne poznate. Kupci su to veoma brzo prepoznali pa Eurospin počinje rasti i otvarati poslovnice u velikom broju gradova. 2004. godine otvara prvu trgovinu u Sloveniji, a 2020. i u Hrvatskoj. Slijedeći svoj uspješan model Pametne kupnje, Eurospin se nastavlja proširiti i na druge europske države.

Popusti

Od ostalih nas supermarketa izdvaja ponuda samo vlastitih robnih marki koju je pažljivo osmislila skupina stručnjaka. Naš se asortiman prilagođava određenom tržištu i kupcima uvijek omogućavajući najveće moguće uštede. Osim tjednih, imamo i mjesečne popuste koji nude nenadmašne uštede, a koje možete provjeriti na našim internetskim stranicama. Za tjedne akcije zavirite u aktualan katalog. Sudjelujući u nagradnim igrama, moguće je osvojiti zaista vrijedne poklone.

Novosti

14. prosinca 2020. otvorena je najnovija Eurospinova poslovnica u Hrvatskoj koja je svoje mjesto pronašla u Poreču. Vijesti o novim Eurospinovim trgovinama donosi i katalog.

Više informacija

U Eurospinu brinemo za prirodu i zdravlje, pa se tako u našem asortimanu nalaze i brojni biljni, zdravi, prirodni i organski proizvodi te proizvodi bez laktoze ili bez glutena. U našim trgovinama također možete naći talijansko ekstra djevičansko maslinovo ulje marke Podere del Conte po veoma povoljnim cijenama, a za akcijske cijene pričekajte novi katalog. Eurospin odlikuje i zadovoljstvo naših zaposlenika kojima pružamo mogućnosti edukacije, napredovanja i rasta.