Oglasi
Upit treba sadržavati od 2 do 50 znakova
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

Provjerite aktualni tjedni letak Metro i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Kupus Bijeli Julienne samo 8.90 kn
 • Mrkva Julienne samo 11.29 kn
 • Edam rezani samo 36.00 kn
 • Salata Iceberg Ledenka samo 17.00 kn
 • Burger Blue samo 11.00 kn
 • Grill sir samo 64.00 kn
 • Mijeśana kupus salata samo 11.00 kn
 • Zvijezda ketchup blagi samo 37.99 kn
 • Metro Chef Majoneza 10 kg samo 102.00 kn
 • Podravka ajvar samo 26.00 kn
 • Toaletni papir samo 129.00 kn
 • Drvene golf pikalice samo 25.99 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Metro.

 

Metro Promotivni Katalozi

Promotivni Katalozi

Preporučene ponude

Katalog Pepco - Pepco 11 srp., 2024 - 24 srp., 2024
Pepco - Pepco
11 srp., 2024 - 24 srp., 2024
Katalog Müller - Parfumerijska ponuda 1 srp., 2024 - 14 srp., 2024
Müller - Parfumerijska ponuda
1 srp., 2024 - 14 srp., 2024
Katalog Eurospin - Za dobar početak dana 11 srp., 2024 - 17 srp., 2024
Eurospin - Za dobar početak dana
11 srp., 2024 - 17 srp., 2024
Katalog Müller - Müller letak 15 srp., 2024 - 21 srp., 2024
Müller - Müller letak
15 srp., 2024 - 21 srp., 2024

Metro - Trgovina

Veleprodajni centar Metro Cash & Carry svoju je prvu poslovnicu u Hrvatskoj otvorio 2001. godine u Zagrebu. Danas broji 10 centara diljem Hrvatske, a uspjeh na našem tržištu potvrđuje i neprestan rast novih kupaca i poslovnih partnera. Ova je internacionalna tvrtka specijalizirana za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda hotelima, restoranima, ugostiteljstvima i neovisnim trgovcima. U širok raspon asortimana ubrajaju se voće i povrće, mliječni, pekarski i smrznuti proizvodi, riba i meso, proizvodi za čišćenje, zdravlje, ljepotu i kućanstvo te elektronski proizvodi i odjeća. Svojim kupcima pružamo osjećaj kako sigurnosti, tako i važnosti ograničavanjem klijenata na poslovne korisnike te uz korisničku karticu. Aktualne pogodnosti i popuste donosi i katalog.

Metro - Povijest

Prvi Metro veleprodajni centar otvoren je 1963. godine u Njemačkoj. Ubrzo počinje širenje na druge europske, ali i azijske države među kojima se posebno ističu Indija, Pakistan i Japan. Trenutno je otvoreno oko 750 poslovnica u 26 zemalja. Svi Metroovi centri imaju i svoj katalog s aktualnim popustima i pogodnostima.

Metro - Popusti

Metro se od ostalih veleprodajnih centara odlikuje niskim i jasnim cijenama uz najveću kvalitetu proizvoda. Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu stoga uvijek nastojimo unapređivati ponudu asortimana i brinemo da svaki proizvod ispunjava najstrože standarde kvalitete. U skladu s time nudimo servisne i usluge dostave, operativni najam, digitalna poslovna rješenja i razne druge pogodnosti, a katalog prenosi najnovije popuste i vikend akcije.

Metro - Novosti

Metro je u svoj asortiman uvrstio veganske i ekološki prihvatljivije namirnice slovenskog branda The Amaze Foods, s posebnim naglaskom na veganske burgere. Na policama Metroa također se mogu naći i proizvodi hrvatske mljekare Latus, od kojih se posebno izdvaja njihova domaća mozzarella. Vijest o novoj ponudi prenio je i naš katalog. Kao nastavak suradnje s domaćim poduzetnicima i dobavljačima, Metro sudjeluje u unapređenju i promociji hrvatskog ugostiteljskog sektora. U tom će projektu Metro godinu dana opskrbljivati zagrebačke i splitske studente Gastronomije namirnicama i kuhinjskim priborom te će osigurati prostor za provedbu raznih edukacija za zaposlenike, suradnike i klijente.

Metro - Više informacija

U Metrou razumijemo važnost kvalitete proizvoda zbog čega smo okupili skupinu stručnjaka koji neprestano osmišljavaju proizvode i usluge vrhunske kvalitete. Naši su centri idealni za uštedu vremena i novca s ponudom koja može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce, a koju donosi aktualan katalog. Upravo smo stoga u Metrou kreirali vlastite robne marke kako biste sve potrebno našli na jednom mjestu.

Ako želite nastaviti pretraživati ovu internetsku stranicu, prihvatite upotrebu kolačića.

Ime Pojedinosti