Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Intersport i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Energetics BARTHON 4, muške hlače, crna samo 99.90 kn
 • Adidas FORTARUN K, djecje tenisice za slobodno vrijeme, crna samo 251.90 kn
 • Reebok FLASHFILM TRAIN 2.0, ženske tenisice za fitnes, crna samo 442.00 kn
 • Adidas ALTASPORT MID K, dječje sportske tenisice, bijela samo 179.00 kn
 • Nike SPORTSWEAR MEN'S WOVEN TRACKSU, muška trenirka, crna samo 299.00 kn
 • Crocs CROCBAND FLIP, japanke, plava samo 159.00 kn
 • Cartago DUNAS VI AD, japanke, crna samo 175.00 kn
 • Puma AMPLIFIED FULL-ZIP HOODIE TR, ženska majica, crna samo 314.00 kn
 • Speedo ZANPA AF, ženske šlape za vodu, ljubičasta samo 132.00 kn
 • Nike M NSW SWOOSH HOODIE FZ FT, muška majica, siva samo 329.00 kn
 • Firefly STRP5 ANTHEA WMS, kupaće samo 109.00 kn
 • Ipanema VIBE SANDAL FEM, japanke samo 172.00 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Intersport.

 

Intersport
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Intersport
1 velj., 2021 - 31 pro., 2021
Promotion thumbnail
Intersport
18 lis., 2021 - 27 lis., 2021
Promotion thumbnail
Intersport
4 lis., 2021 - 13 lis., 2021
Promotion thumbnail
Intersport
20 ruj., 2021 - 29 ruj., 2021

Trgovina

Otvorenje prve Intersportove poslovnice u Hrvatskoj 2015. godine brzo je polučilo značajan uspjeh. Stoga je uslijedilo otvaranje na drugim lokacijama što je dovelo do današnjih 35 trgovina na našem tržištu. Velik izbor sportske opreme i odjeće oduševio je mnoge kupce koji nestrpljivo iščekuju novi Intersportov katalog s najnovijim popustima. Samo neki od popularnih brendova iz Intersportovog asortimana su Adidas, Nike i Reebok.

Povijest

Intersport je osnovan 1968. godine na Pariškoj konferenciji kao produkt spajanja deset nabavnih poduzeća. Namjera je bila uspostavljanje međunarodne organizacije u potpunosti usmjerene prema kupcima kojima bi ponudila vrhunske proizvode po pristupačnim cijenama. Intersport je veoma brzo zadobio povjerenje kupaca što je dovelo do otvaranja poslovnica u prekooceanskim zemljama već 1973. godine. 2012. godine Intersport je u potpunosti preuzeo američki trgovački lanac The Athlete’s Foot. Tom se akvizicijom plasirao na tržišta Sjedinjenih Američkih Država, Južne Amerike i Australije. Danas broji više od 5400 prodavaonica u 44 države. U svakoj od njih redovno izlazi Intersportov katalog s izvrsnim popustima.

Popusti

Osim redovitih popusta koje donosi naš katalog, Intersport nudi i one dodatne, hit akcije, posebne ponude i Intersportove preporuke. Poslovni subjekti mogu svojim zaposlenicima ili partnerima pokloniti Intersportovu poklon karticu te ostvariti posebne popuste. Kako bismo potencijalne, ali i već postojeće sportaše što bolje upoznali sa svijetom sporta, naš internetski blog sadrži mnoštvo članaka na temu raznih sportova.

Novosti

Intersport redovito organizira nagradne igre o kojima obavještavaju katalog i internetska stranica. Nakon potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju u prosincu 2020. godine, Intersport je donirao dva stambena kontejnera te je svojim zaposlenicima iz prodavaonice u Sisku osigurao jednokratnu financijsku pomoć.

Više informacija

Sva pitanja koja se tiču ponude, radnog vremena, zamjene robe i slično bilo koje Intersportove trgovine na svijetu, uputite nam u bilo koju Intersportovu prodavaonicu u državi u kojoj se nalazite. Popis svih država u kojima Intersport ima trgovine nalazi se na službenoj internetskoj stranici. Za aktualna sniženja prelistajte naš online ili papirnati katalog.