Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Spar i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Svinjski vrat s kosti samo 21.90 kn
 • Dimcek dimljena pileća prsa samo 3.90 kn
 • Sok Frutal samo 17.00 kn
 • Pile Gavelino samo 21.00 kn
 • Pileća prsa bez kože samo 299.00 kn
 • File pilećeg zabatka samo 24.00 kn
 • BBQ marinirna rebrica samo 34.00 kn
 • Pureća šunka Delikates samo 4.99 kn
 • Kare dimljeni samo 4.00 kn
 • Kobasica domaća samo 5.00 kn
 • Puding protein ili tres chic’z bregov samo 6.00 kn
 • Hrenovke Frankfurt samo 1.79 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Spar.

 

Spar
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Spar
1 ruj., 2021 - 14 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Spar
1 ruj., 2021 - 14 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Spar
2 lip., 2021 - 10 kol., 2021
Promotion thumbnail
Spar
7 srp., 2021 - 20 srp., 2021

Trgovina

U sklopu Spar Austria grupe, 2004. godine osnovan je Spar Hrvatska. Trenutno 118 otvorenih trgovina i više od 4600 zaposlenika u 36 hrvatskih gradova svoju je priču započelo 2005. godine otvorenjem prvog Interspar hipermarketa u Zadru. Uspješno poslovanje pokazuje i činjenica da se Spar nalazi na trećem mjestu po veličini trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Spar odlikuje veoma bogata ponuda raznih proizvoda od kojih se posebno izdvaja vlastita robna marka S-Budget s nadasve pristupačnim cijenama koje redovito donosi katalog. U Sparov se asortiman ubrajaju hrana, proizvodi za kućanstvo, slobodno vrijeme, ured i školu, njegu tijela, tekstil i sve za kućne ljubimce. Osim proizvoda, Sparovi će vam zaposlenici rado pružiti i usluge poput čišćenja ribe, možete naručiti izradu kolača ili plata, a ako u roku od 10 dana ne konzumirate kupljeno alkoholno ili bezalkohlno piće, u originalnoj ambalaži možete ga vratiti uz predočenje računa i povrat novca.

Povijest

Spar, prvotnog naziva Despar, osnovan je 1932. godine u Nizozemskoj. Namjera osnivača bila je otvoriti prehrambenu trgovinu pristupačnih cijena od kojih svi profitiraju, a čije informacije širi katalog. Ubrzo su se poslovnice počele otvarati diljem Europe, a s vremenom i izvan europskih granica. Danas je tako u 48 država svijeta otvoreno više od 13 000 Sparovih trgovina. Od poslovnica diljem Afrike i Azije, posebno se izdvajaju one u Australiji, Saudijskoj Arabiji, Južnoj Africi, Indiji, Kini i na Šri Lanci.

Popusti

Sparove robne marke S-Budget i linije proizvoda Spar Premium i Vital na tržištu se ističu diskontnim cijenama i vrhunskom kvalitetom. Uzimajući u obzir zahtjeve i potrebe što većeg broja potrošača, Spar je u svoju raznovrsnu ponudu uvrstio i vlastite bio i vege proizvode. Tjedni katalog neprestano pruža izvrsne akcije i uštede.

Novosti

Specijalizirani časopis “Ja Trgovac” već je dva puta izabrao Spar kao najboljeg hrvatskog trgovca za što je zasigurno zaslužan i naš katalog. U 2020. godini Spar se izdvojio kao tvrtka s rekordnim brojem izvoza hrvatskih proizvoda u inozemstvo. Vrijednost izvoza bila je veća od 15 milijuna eura, što je u odnosu na prethodnu godinu rast od 15%.

Više informacija

Od samog dolaska u Hrvatsku, Spar surađuje s domaćim proizvođačima pa su tako Spar i Interspar prodavaonice s najvećim brojem hrvatskih proizvoda. Jedan od najvećih Sparovih projekata je “Startaj Hrvatska” u kojem hrvatski proizvođači imaju priliku predstaviti svoje proizvode, a pobjednički proizvodi plasiraju se u Sparove trgovine. Katalog je prvi prenio novost o novom projektu. Domaćem gospodarstvu Spar pridonosi i izvozom hrvatskih proizvoda u svoje trgovine u inozemstvu. Domaći se proizvodi, prema tome, mogu naći u Italiji, Sloveniji, Mađarskoj i Austriji.