Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Ntl i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Jumbo rola Ceba samo 9.90 kn
 • Boje za kosu Palette samo 20.90 kn
 • Flips Hrusk samo 3.49 kn
 • Rikola samo 5.99 kn
 • Dalmatinska panceta narezak samo 10.00 kn
 • Čajna, srijemska kobasica samo 18.00 kn
 • Šunka za pizzu samo 29.00 kn
 • Senf delikates samo 15.99 kn
 • Pašteta čajna,jetrena samo 2.29 kn
 • Mesni narezak samo 5.99 kn
 • Ajvar ljuti, blagi samo 7.00 kn
 • Svježe mlijeko samo 14.99 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Ntl.

 

Ntl
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Ntl
2 ruj., 2021 - 8 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Ntl
5 kol., 2021 - 11 kol., 2021
Promotion thumbnail
Ntl
5 kol., 2021 - 11 kol., 2021
Promotion thumbnail
Ntl
29 srp., 2021 - 4 kol., 2021

Trgovina

Od otvorenja prve trgovine, Narodni trgovački lanac neprestano raste i proširuje svoje poslovanje pa je tako trenutno otvoreno 249 poslovnica. U NTL-u nudimo proizvode vrhunske kvalitete po prihvatljivim, konkurentnim cijenama koje redovito donosi naš katalog. Brojni proizvodi NTL-ovih robnih marki plasiraju se samo u NTL-ovim i trgovinama članicama NTL grupe. Iz ponude raznovrsnih proizvoda izdvajaju se mliječni, mesni i riblji proizvodi, tjestenina, svježe, konzervirano i sušeno voće i povrće, kave, čajevi, alkoholna pića, čokolade i grickalice, ali i proizvodi za njegu tijela, čišćenje i kućne ljubimce.

Povijest

Narodni trgovački lanac d. o. o. osnovan je 2001. godine. Svrha je bila osnivanje Grupe NTL čiji bi članovi robu mogli nabavljati po najpovoljnijim uvjetima, a sukladno tome osigurale bi se niže cijene za kupce. Uspješnost poslovanja pokazuju trgovine otvorene u gotovo svim hrvatskim županijama s oko 10 000 zaposlenih. NTL-ovoj grupi do sad se pridružilo 16 trgovačkih društava, među kojima su i Tommy, Bakmaz, Studenac, Diona, Lonia i Gavranović. Katalog pojedine prodavaonice posebno ističe NTL-ove proizvode.

Popusti

Osim za članove grupe, NTL nudi usluge otkupa, prodaje i distribucije voća i povrća drugih tuzemnih i inozemnih kupaca, a članovima također osigurava robu po nabavnim cijenama. Na policama NTL-ovih trgovina nalaze se kako vlastite robne marke, tako i one uvozne. Zadovoljstvo kupaca i članova grupe primarni je NTL-ov cilj koji se, prema tome, brine za kvalitetu i povoljne cijene proizvoda, ali i za rast i razvoj svih članova. Tjedni katalog pruža uvid u najnovije akcije i popuste koje nude najveće uštede, a u nagradnim igrama osvojite vrijedne nagrade.

Novosti

2020. godine Bisnode Hrvatska dodijelio je Narodnom trgovačkom lancu d. o. o. Zlatni certifikat bonitetne odličnosti. Tim se certifikatom NTL pozicionirao među najpouzdanije poslovne subjekte u Hrvatskoj. NTL trgovine u Osijeku, Varaždinu i Slavonskom Brodu odnedavno nude usluge dostave preko GLOVO aplikacije. NTL-ov katalog redovito podsjeća na obilježavanje važnih dana kao što je primjerice Svjetski dan voda.

Više informacija

U NTL-u od osnutka težimo povezati domaće proizvođače i dobavljače te distribuirati njihove proizvode širom države. Uspješno surađujemo s više od 1000 malih proizvođača, OPG-ova i dobavljača koji nam pomažu distribuirati zdravu i domaću hranu što većem broju naših kupaca. Neprestanim rastom grupe u našim se trgovinama povećava asortiman iz kojeg se potrošači mogu opskrbiti namirnicama prirodne, domaće proizvodnje i kvalitete po pristupačnim cijenama. Za provjeru najnovijih proizvoda upućujemo vas na NTL-ov katalog.