Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Studenac i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • JOGURT ČVRSTI 3,2% samo 8.49 kn
 • SLADOLED QUATTRO CHOCMANIA MINI samo 18.99 kn
 • ULJE MASLINOVO EKSTRA DJEVIČANSKO samo 32.99 kn
 • RIŽA ARBORIO samo 17.99 kn
 • PIVO KARLOVAČKO samo 18.99 kn
 • PIĆE NEGAZIRANO samo 8.99 kn
 • WC OSVJEŽIVAČ samo 14.00 kn
 • OMEKŠIVAČ ZA RUBLJE samo 9.99 kn
 • KEKS JAFFA samo 5.99 kn
 • KOBASICA KRANJSKA samo 17.00 kn
 • MLIJEKO TRAJNO 2,8% samo 5.49 kn
 • TJESTENINA SPAGHETTINI, FUSILLI samo 5.99 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Studenac.

 

Studenac
Promotivni Katalozi

Trgovina

Studenac broji više od 600 poslovnica smještenih primarno na jadranskoj obali. Mnoštvo poslovnica i više od 3500 zaposlenika pozicionira Studenac na prvo mjesto maloprodajnih lanaca na Jadranu. Kupce u naše trgovine najviše privlači velika ponuda iz raznovrsnog asortimana te opuštena kvartovska atmosfera. Asortiman uključuje mliječne i mesne proizvode, kavu, alkoholna i bezalkholna pića, slatkiše i proizvode za kućanstvo. Kako biste doznali najnovije akcije, zavirite u naš katalog.

Povijest

1973. godine otvorena je prva trgovina Studenac. Isprva zamišljena kao mali obiteljski obrt, krajem 90-ih godina poslovanje je ipak prošireno na veleprodajno skladište u blizini Omiša te nekoliko prodavaonica u Omišu i okolici. 2018. godine prešao je u vlasništvo Enterprise Investorsa, poljskog investicijskog fonda. 2019. preuzeo je Istarske supermarkete i Sonik iz Zadra čime je ojačao primarnost maloprodaje na Jadranu. Investicijska ulaganja svakako su povećala ponudu, ali i proširila katalog.

Popusti

Našim pristupačnim kvartovskim prodavaonicama koje otvaramo i u manjim mjestima dopiremo do većeg broja kupaca čije nam je povjerenje i zadovoljstvo oduvijek bilo na prvom mjestu. U skladu s time, ponuda naših proizvoda neprestano se povećava te prilagođava mikrolokacijama, kao i željama i potrebama naših kupaca. Uz pristupačne cijene od kojih svaki tjedan izdvajamo i akcijske, u Studencu ostvarite najveće uštede. Važeće akcije donosi naš najnoviji katalog.

Novosti

2020. godine Studenac je dobio nagradu “Ponos Hrvatske” za projekt društvene odgovornosti “Korak bliže prirodi”. Studenac i ronioci Udruge podvodnih aktivnosti Rostum u sklopu tog projekta očistili su podmorje splitske plaže Žnjan. Studenac, u nastavku humanitarnog rada, donirao vodu i ostale osnovne potrepštine građanima na području pogođenom potresom. U veljači 2021. Studenac je dobio još jedno priznanje. Riječ je o međunarodnom priznanju Customer’s Friend koji ponosno pokazuje i naš katalog.

Više informacija

Studenac uvijek nastoji proširiti područja svog djelovanja pa smo otvoreni za prijedloge i ponude prostora za otvaranje nove prodavaonice. Također smo zainteresirani za partnerske odnose u trgovinskom poslovanju te pokrivamo troškove ulaganja za osnivanje tvrtke. Stoga smo razvili poslovni model “franšize bez ulaganja” o kojemu možete saznati više na našim internetskim stranicama. Za više informacija posjetite naše internetske stranice ili društvene mreže na koje upućuje i svaki naš katalog.

Ako želite nastaviti pretraživati ovu internetsku stranicu, prihvatite upotrebu kolačića.