Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

 

Provjerite aktualni tjedni letak Planet Obuca i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • NINA FASHION Ženske cipele samo 299 Kn
 • TOM TAILOR Ženske cipele samo 399 Kn
 • TOM TAILOR Casual cipele samo 399 Kn
 • BUGATTI Casual cipele samo 629 Kn
 • BUGATTI Casual cipele samo 549 Kn
 • ELENA Dječje gležnjače/ čizme  samo 239 Kn
 • MINNIE Radne klompe i papuče samo 89 Kn
 • GREEN HILL Radne klompe i papuče samo 279 Kn
 • REFRESH Torbice i ruksaci samo 359 Kn
 • MARIO BROSS  Gumene čizme samo 159 Kn
 • FROZENGumene čizme  samo 189 Kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Planet Obuca.

 

Planet Obuća
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Planet Obuća
1 tra., 2021 - 30 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Planet Obuća
1 ožu., 2021 - 30 lip., 2021

Trgovina

S trgovinama diljem Hrvatske, Planet Obuća našla se na prvom mjestu maloprodajnih lanaca obuće na našim prostorima. Velik izbor ženske, dječje i muške obuće visoke kvalitete neprestano privlači brojne kupaca. Osim već dobro poznatih europskih marki obuće, u ponudi imamo i one vlastite. Neke od njih su ženske Shoelala, Nina Fashion i Ella, dječje Tofi i Elena, sportske Elviton i Et te muške Bruno Bruni i Tiziano. Sigurni smo kako uz redovite niske cijene, naše kupce dodatno uveseljava katalog koji donosi nevjerojatne popuste.

Povijest

Planet Obuća je osnovana prije 20 godina otkada je u poslovanju prati samo uspjeh. Porast poslovanja omogućio je proširenje ne samo na cijelo hrvatsko tržište, nego i na susjedne Bosnu i Hercegovinu te Srbiju. Budući da trgovine Planet Obuće odlikuju veliki prodajni prostori, da bi se približili što većem broju kupaca, otvorene su manje specijalizirane prodavaonice Svijet obuće i Planika. Jedan katalog obuhvaća sve tri trgovine. Danas Planet Obuća sveukupno ima 132 poslovnice u kojima je zaposleno 550 djelatnika.

Popusti

Najveći centar Planet Obuće nalazi se u Zagrebu, na adresi Slavonska avenija 19a. Na tom prostoru veličine 2 900 m2 nudimo najveći izbor artikala po izvrsnim cijenama. U Planet Obući redovito pratimo modne trendove i u skladu s njima izdajemo nove kolekcije čiji su artikli veoma često odmah na popustu. Više o novoj kolekciji i aktualnim sniženjima donosi naš katalog.

Novosti

Planet Obuća posluje u sklopu tvrtke Nina Commerce d. o. o. koja je 2018. godine započela projekt izgradnje vlastite fotonaponske elektrane. Izgradnja bi trebala završiti u travnju 2021. godine, a fotonaponska elektrana pridonijet će uštedi električne energije i smanjenju CO2. Projekt izgradnje elektrane koja će se upotrebljavati za vlastite potrebe sufinancira Europski fond za regionalni razvoj. Ostale novosti koje se tiču sezonskog asortimana donosi naš katalog.

Više informacija

Kako bismo uvijek bili u kontaktu s našim vjernim kupcima, Planet Obuća ima profile na svim popularnim društvenim mrežama. Pridružite nam se na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Pinterestu i Google +-u te saznajte najnovije vijesti. Planet Obuća često provodi vikend akcije, a svakog utorka umirovljenicima odobravamo 15% popusta na čitav asortiman. Da biste provjerili što sve imamo u ponudi, prelistajte naš katalog.