Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Vrutak i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • SATI SUNCA U BOCI PLAVAC DUBOKOVIĆ za samo 79.70 kn
 • ALEXANDRIA TIKVEŠ CLASSIC CRNO samo 29.98 kn
 • ABSINTHE BLACK samo 204.98 kn
 • ABSINTHE BOHEME BLUE RODNIK`S samo 99.90 kn
 • PIVO 5TH ELEMENT ABA samo 13.98 kn
 • PIVO 5TH ELEMENT GERWEIS samo 10.98 kn
 • CHAMPAGNE BDR BRUT samo 409.98 kn
 • HUGO AROMATIZIRANO PIĆE OD VINSKIH PROIZVODA samo 101.94 kn
 • AMARO RAMAZZOTTI ROSATO samo 89.98 kn
 • AMARO RAMAZZOTTI samo 87.98 kn
 • ANGOSTURA BITTER BILJNI LIKER samo 109.98 kn
 • AMARO LUCANO  samo 89.90 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Vrutak.

 

Vrutak
Promotivni Katalozi

Trgovina

U Hrvatskoj trenutno posluje sedam Vrutkovih trgovina, a kontinuiran rast i razvoj pokazuje uspješnost poslovanja od samog osnutka. U našim prodavaonicama možete pronaći više od 13 000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uz naglasak na alkoholna pića koja su naša specijalnost. Naš vinski podrum najveći je u Hrvatskoj, a u njemu se nalazi više od 1 900 vina domaćih i stranih proizvođača. Trgovine Vrutak su ponosne na najveći izbor domaćih i inozemnih vina, piva, žestokih pića i pjenušaca. Kako ne biste propustili novi artikl u našoj ponudi i akcijske cijene, ne zaboravite prelistati aktualan Vrutkov katalog.

Povijest

Vrutak je osnovan 1990. godine u Zagrebu kao trgovina specijalizirana za prodaju alkoholnih pića na veliko i malo. No uz to, u naš su asortiman također uvršteni prehrambeni, kao i proizvodi široke potrošnje. Kako bi učvrstio svoj položaj na tržištu i nastavio stabilan rast, Vrutak je postao članom Ultragros grupe. Stoga naš katalog redovito obavještava i o popustima proizvoda trgovina članica Ultragros udruženja.

Popusti

Budući da trenutno trgovine imamo samo u Zagrebu, ostatku države omogućujemo kupnju naših proizvoda online. U našoj internetskoj trgovini možete pronaći iste proizvode kao i u prodavaonicama, a osim u ostatak Hrvatske, dostavljamo i u ostatak Europe. Zavirite u naš katalog i kupujte po najpovoljnijim cijenama.

Novosti

Uvijek nastojimo proširiti poslovanje i surađivati sa što većim brojem proizvođača. U skladu s time, potičemo i pozivamo hrvatska obiteljska poljoprivredna gospodarstva i proizvođače da nam se pridruže. Informacije o kontaktu možete pronaći na našim internetskim stranicama, a donosi ih i naš katalog.

Više informacija

U našim trgovinama možete pronaći najveći izbor alkoholnih pića iz cijelog svijeta, a za mnoga smo jedini distributeri za Hrvatsku. Primjerice, osim iz europskih zemalja, vina nabavljamo i iz Južne Afrike, Argentine, Čilea, Novog Zelanda i SAD-a, žestoka pića iz Trinidada, Brazila, Kube, Kariba, Puerto Rica, Taiwana, Mauricijusa, piva iz Šri Lanke, Tajlanda, Japana i slično. Kako ne biste propustili novosti iz naše ponude, redovito pratite Vrutkov katalog.

Ako želite nastaviti pretraživati ovu internetsku stranicu, prihvatite upotrebu kolačića.