Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Hervis Sports i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • TR TRACKUIT samo 229.90 kn
 • HOODY TRAINER samo 299.90 kn
 • TECHSTRIPE TRICOT samo 333.00 kn
 • TRAINER HOODY Ženska trenirka samo 299.00 kn
 • CORE TRACKSUIT SW samo 449.00 kn
 • SUPERNOVA Muška trenirka samo 349.00 kn
 • KELCE Dječji komplet za skijanje samo 399.00 kn
 • ESSENTIAL Muška trenirka samo 399.99 kn
 • HOOD PES TRACKSUIT Djecja trenirka samo 329.00 kn
 • HOODY TRAINER Muška trenirka samo 199.00 kn
 • 3S TR TT TRACKSUIT Muška trenirka samo 499.00 kn
 • RETRO SUIT WOVEN Muška trenirka samo 499.99 kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Hervis Sports.

 

Hervis Sports
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Hervis Sports
7 lis., 2021 - 18 lis., 2021
Promotion thumbnail
Hervis Sports
30 kol., 2021 - 10 ruj., 2021
Promotion thumbnail
Hervis Sports
1 kol., 2021 - 1 ruj., 2021

Trgovina

S otvorenih 16 poslovnica u Hrvatskoj, Hervis je bez sumnje jedan od najvećih prodavača sportske opreme i odjeće na našem tržištu. Hervisov asortiman obiluje artiklima za velik broj sportova, uključujući alpsko skijanje, boks i hokej na ledu. Raznovrstan izbor proizvoda poznatih brendova, ne znače i visoke cijene, a u to će vas uvjeriti i svaki Hervisov katalog.

Povijest

Austrijska tvrtka Hervis osnovana je prije 40 godina te otada uspješno posluje. Sve veći uspjeh na tržištu doveo je do otvaranja poslovnice i u Hrvatskoj 2006. godine. Titulu europskog lidera prodaje sportske opreme i odjeće, Hervis je definitivno zaslužio s otvorenih 190 poslovnica diljem Europe. Kao što kupci u Hrvatskoj, sigurni smo da i kupci u inozemstvu s nestrpljenjem očekuju najnoviji Hervisov katalog prepun izvrsnih cjenovnih prilika.

Popusti

Svaki tjedan u svojoj internetskoj trgovini, Hervis nudi izvanredne popuste za proizvode prvoklasnih sportskih brendova. Riječ je o Mega Countdown akciji koja traje samo određeno vrijeme. Hervis, između ostalog, članovima Hervis kluba nudi razne pogodnosti u koje su uključeni i dodatni popusti. Kako bi kupcima što više olakšao proces kupnje, Hervis je digitalizirao kako trgovinu, tako i katalog.

Novosti

S ciljem približavanja kupcima, Hervis je otvorio profile na društvenim mrežama! Zapratite nas na Facebooku i Instagramu te prvi saznajte sve novosti. U Hervisu smo uveli novu uslugu Click & Collect uz koju naručene artikle preuzimate sami u trgovini, bez plaćanja dostave. Kako biste se informirali o najnovijim popustima, upućujemo vas na aktualni Hervisov katalog.

Više informacija

Uz trgovinu i katalog, na našim internetskim stranicama također možete pronaći mnoštvo savjeta o najpopularnijim sportovima. Ono što je mnogima možda manje poznato, ali zato nije manje zanimljivo, jest činjenica da je Hervis dio austrijske grupacije Skupine Spar. U sklopu te korporacije djeluju i dobro poznate prehrambene trgovine Spar i Interspar.