Upit treba sadržavati od 3 do 50 znakova

Provjerite aktualni tjedni letak Müller i ne propustite najbolje ponude iz ovotjednog oglasa!

Najbolje ponude ovog tjedna:

 • Palmolive gel za tusiranje samo 17,90 Kn
 • Gourmet mokra hrana samo 3,90 Kn
 • Manner vafli ili tortice samo 15,90 Kn
 • Sensident pasta za zube samo 5,90 Kn
 • Cristiano Ronaldo toaletna voda 30ml  samo 173,90 Kn
 • Naomi Campbell toaletna voda  samo 119,90 Kn
 • Syoss boja za obrve samo 44,90 Kn
 • Max Factor proizvode za lice samo 120 Kn
 • Lavera gel za tusiranje samo 23,90 Kn
 • Bio Primo bio vafli od lece 90g samo 8,90 Kn
 • Ritter Sport cokolade 100g  samo 20 Kn

i još mnogo toga!

Sada možete pronaći sve tjedne rasprodaje i oglase na jednom mjestu! Ne propustite ponudu! Na ovoj stranici možete vidjeti sve tjedne letke Müller.

 

Müller
Promotivni Katalozi
Promotion thumbnail
Müller
21 lis., 2021 - 27 lis., 2021
Promotion thumbnail
Müller
7 lis., 2021 - 20 lis., 2021
Promotion thumbnail
Müller
7 lis., 2021 - 13 lis., 2021
Promotion thumbnail
Müller
7 lis., 2021 - 13 lis., 2021

Trgovina

Kozmetički trgovački lanac Müller, u Hrvatskoj trenutno ima 85 otvorenih poslovnica. Uz drogeriju i parfumeriju, u Müllerov asortiman ulaze i proizvodi zdrave prehrane, dodaci prehrani, bezreceptni lijekovi, proizvodi za kućanstvo, igračke i slično. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama osvojio je mnoge kupce koji uz Müllerov katalog štede još i više. Müller također ima vlastite robne marke, od kojih se posebno ističu Aveo, Terra Naturi i Blink.

Povijest

Njemačko poduzeće Müller osnovano je 1953. godine kao frizerski salon. Proširenje na samoposlužnu drogeriju i parfumeriju odvilo se 1968. godine. Uspjeh je brzo uslijedio nakon čega je otvaranje svake nove poslovnice rezultiralo velikom gužvom. Prvi Müllerov katalog s akcijskim cijenama izdan je 90-ih godina nakon čega redovito izlazi. Poslije proširivanja na mnoga europska tržišta, na red je došlo i hrvatsko 2006. godine otvorenjem prve poslovnice u Zagrebu.

Popusti

Vjernost svojih kupaca Müller nagrađuje kroz česte nagradne igre i redoviti katalog u kojem se nalaze svi artikli na popustu. U suradnji s partnerom, svakog drugog utorka u mjesecu, Müller odobrava popust od 10% na cjelokupnu ponudu prilikom plaćanja Diners karticom. Tu su također kartice vjernosti, late night shopping i još mnogo toga.

Novosti

Müllerov se asortiman neprestano nadopunjuje što oduševljava postojeće, ali i privlači nove kupce. Kako biste prvi saznali sve novosti i događanja prijavite se na naš newsletter koji će vam donijeti i najnoviji katalog. Neprestano smo u potrazi za novim lokacijama kako bismo bili što bliže našim kupcima. Na Müllerovoj internetskoj stranici potražite više informacija o tome kako nas možete kontaktirati ako imate prijedlog za otvaranje nove poslovnice.

Više informacija

U Mülleru nam je veoma stalo do očuvanja prirode, stoga se veoma brinemo da naše robne marke ne sadrže mikroplastiku. Naš asortiman također obiluje prirodnom kozmetikom, točnije, u ponudi imamo 47 brendova i oko 4000 proizvoda. U cilju veće zaštite okoliša, počeli smo naplaćivati plastične vrećice i uveli više proizvoda dobivenih recikliranim materijalom. Sukladno tome, digitalizirali smo i naš katalog. U Muelleru koristimo takozvane “zelene kamione” kojima pridonosimo smanjenju štetnih emisija.

Ako želite nastaviti pretraživati ovu internetsku stranicu, prihvatite upotrebu kolačića.